torsdag 19 augusti 2010

Glader




Idag hade vi inga planer förutom att vi skulle städa och handla. Hela förmiddagen satt jag bara i soffan och fasade för att vi måste städa. Jag hatar det! Men när det väl är gjort så är det ju jätteskönt med ett nystädat hem. Men först stack vi till ICA Maxi för att handla lite. Ingen var lyckligare än Elias. Han fick sitta i kundvagnen och titta! Så spännande! Han tyckte det var så roligt och smilade till alla.
När han sov så passade vi på att börja städa, vi hann nästan bli klara. Bara dammsugning och torka golven kvar. Så han fick sitta i gåstolen när Sören dammsugade. Det var nog snäppet roligare än ICA Maxi. Han sprang efter dammsugaren!
Efter att vi städat var vi så lata att vi inte orkade laga nån mat och det var ju fint väder, så vi tog en promenad till vår uteservering här nere: Falafel Nr 1.
Elias älskar ju att sitta i sin vagn så han blev lycklig.
Han satt i sin vagn och snackade och gjorde massa miner, och det fortsatte när vi kom hem. Han hade så roligt så jag tyckte det var synd att ta upp honom. Så han satt kvar ett bra tag fast vi kommit hem.
Sen sprang han lite i sin gåstol och sen var det dax att lägga sig.
Han har i stort sett varit en lycklig bebis idag! hihi




Tramsar i vagnen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar