lördag 29 oktober 2011

Elias= stor pojke

Vi måste nu köpa ny matstol till Elias och snart är det väl dax för en stor säng också. Han är ju ingen bebis mer och han har suttit i sin matstol länge nog nu tycker jag. Han har inte haft något emot att sitta i sin ikea barnstol förrän nu. Nu vill han sitta på sån stol som vi sitter på. Men han når ju inte upp.
Så det är ju på tiden att han får en ny stol!
Men vad ska man köpa?
Några tips?
Trip-trap? Ikeas Urban?
Eller finns det andra?
Personligen tycker jag att en trip-trap är alldeles för dyr, men är det dom som är bäst så får det kanske bli en sån. Har hört många som är nöjda med Ikeas Urban till sina barn med! Vad säger ni?

2 kommentarer:

  1. Vi har en trip trap och den e helt underbar, välter aldrig, lätt att torka av. Nu fick vi den i julklapp och har använt den sen Isac var så stor att han kunde sitta själv. Den är dyrare, men den håller desto längre.

    SvaraRadera
  2. Vi har båda stolarna och är nöjd med båda. Emilia gillar också båda!
    Dock kan jag hålla med om att Tripp trapp är lättare att hålla ren, men då har båda våra Urban stått ute så det kan vara därför de är svåra...

    Börja annars köpa en Urbana, den är smidig att ha/flytta ut under sommarmånaderna, så bra att ha ändå. Tripp trapp slitsoch skrapas ute...

    / Caroline

    SvaraRadera